БААТ Одисея ИН Община София
Новини

ЕкоФест „Зелените идеи в действие“

ЕкоФест „Зелените идеи в действие“

ЕкоФест „Зелените идеи в действие“ е развитие на УзанаПолянаФест и ще се проведе от 24 до 26 юли в местността Узана над Габрово. На практика това е пето издание на фестивала, който привлича повече от 3000 души годишно и се радва на широко национално медийно покритие. ЕкоФест се организира от Фондация ТАЙМ – Екопроекти с финансовата подкрепа на Министерство на околната среда и водите чрез Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда и Община Габрово.

Мисията на ЕкоФест е да привлича все по-широк кръг от хора към идеята за опазване на околната среда като предпоставка за успешно икономическо, социално и личностно развитие. Акцентът през 2015 г. е „Адаптация към климатичните промени“.

Участието на изложителите и посетителите във Фестивала е безплатно. Каним всички, за които е важно опазването на околната среда, да представят своите идеи, дейности, продукти или услуги на фестивала.

Повече информация за ЕкоФест, неговото развитие през годините, набирането на изложители и доброволци и възможностите за къмпинг или отсядане в хотел, можете да намерите в сайта www.ecofest.bg . От там можете да изтеглите и заявката за участие като изложители. Макар срокът да изтече, ако предлагате важно за фестивала представяне и най-вече значим екологичен елемент, все още може да изпратите попълнена Заявка за участие, а ние ще Ви информираме за възможностите да Ви включим в Програмата на събитието.

Уебсайт от Hlebarov.com