БААТ Одисея ИН Община София
Новини

Дни на предизвикателствата от 1 до 3 декември в зала 3 на НДК

Дни на предизвикателствата от 1 до 3 декември в зала 3 на НДК

Дни на предизвикателствата е най-големият фестивал за екстремни спортове, туризъм, екология и всякакви активности сред природата в България (и по света). Събитието традиционно се провежда в началото на месец декември, а до момента неговите издания през годините са точно 10 на брой.
Всяка година на него си дават среща най-добрите постижения в катеренето, алпинизма, извън-пистовото каране на ски, планинското колело, спелеологията, парапланеризма, ветроходството, гмуркането, карането в бързи води и каяка и разбира се Негово Величество пешеходния туризъм.

На хоризонта се задава и издание 2015, което ще се проведе от 1 до 3 декември в зала 3 на НДК. Единадесетото издание ще отдели специално внимание на бележещото възход планинско бягане. Няма да забравим и каузите, свързани с опазване на природата, които са същностни за Дните от самото им начало. В целодневната програма всеки ще може да намери нещо интересно за себе си.

Позитивните спомени от изминалите години на „Дните“ и повече информация за събитието можете да намерите на http://predizvikatelstva.com/

Уебсайт от Hlebarov.com